Celovito svetovanje za javno nastopanje, organizacijo dogodkov ter efektivno komunikacijo, Irena Vide

V okviru gibanja Aktivno Srce nudi svetovanje pri javnem nastopanju, protokolu in organizaciji dogodkov, promociji in komunikaciji. Na voljo vam je tudi z nasveti, ki pripomorejo k sproščeni in suvereni komunikaciji v javnosti.

Kategoriji: ,

Irena Vide je že 25 let direktorica medijske družbe Televizija Novo mesto d.o.o., izdajateljica medija Televizija Vaš kanal, kjer je več kot dve desetletji tudi glavna in odgovorna urednica. Program TV Vaš kanal ima status posebnega pomena ter deluje v javnem in kulturnem interesu. Danes je prek številnih IP operaterjev viden po vsej Sloveniji, prek sodobnih komunikacijskih poti pa praktično povsod, tudi izven meja. Njihova medijska hiša je nekaj časa nazaj izdajala mesečno revijo Vaš mesečnik, za katero je bila 12 let odgovorna urednica. Ima tudi sedem let radijskih izkušenj, kjer je kot voditeljica honorarno sooblikovala program na radiu Studio D.

Irena je 16 let aktivna članica UO (upravnega odbora) Medijske zbornice (pri GZS), predsednica sekcije televizijskih programov s statusom posebnega pomena, članica Združenja manager in članica kar nekaj društev ter klubov v državi, regiji in širše. Je idejni vodja in soavtorica številnih televizijskih projektov in odmevnih javnih dogodkov, voditeljica javnih prireditev, okroglih miz, novinarskih konferenc, soočanja mnenj (tudi političnih), avtorica filmskih ter drugih kreativnih scenarijev in spremnih tekstov ter člankov. Poleg tega pa še tudi poučuje veščine komuniciranja in javnega nastopanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Celovito svetovanje za javno nastopanje, organizacijo dogodkov ter efektivno komunikacijo, Irena Vide”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja