Hipnoterapija za lahkotnejše življenje, Špela Červ

V okviru gibanja A❤️² ponujam ljudem v stiski 1 brezpogojno terapijo mesečno, ki zajema pogovor pred terapijo, kjer se z osebo spoznam in kjer raziščeva, kaj potrebuje in katero težavo želi razrešiti. Sledi terapija, torej hipnoza. Po njej osebi pošljem avdio posnetek, ki je dolg približno 15 do 20 minut, pripravljen posebej zanjo, ki ga posluša vsak dan najmanj tri tedne. Naprej pa tedensko spremljam napredek osebe s telefonskimi klici.

Kategorija:

Sem Špela Červ iz okolice Ljubljane. Nudim pomoč s hipnoterapijo, ki omogoča reševanje težav s pogovorom v stanju hipnoze.

Hipnoterapija je vrsta terapije, kjer se oseba popolnoma sprosti in se v tem stanju poglobi v svojo podzavest. Medtem ko ima zaprte oči, je popolnoma zavestna svoje okolice, sliši, ve kaj govori in kaj misli ter ima nadzor nad svojim telesom. Skozi pogovor in vprašanja vodim osebo skozi dogodke, ki se ji odpirajo. Z njo vodim zavesten pogovor, kjer odkriva sebe. RTT je vrsta hipnoterapije, ki jo je razvila Marisa Peer, pri kateri sem med drugim tudi diplomirala.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hipnoterapija za lahkotnejše življenje, Špela Červ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja