Izkustvena pomoč pri izvajanju Gersonove terapije, Brane Gogala

Lokacija: Gorenjska

Kategorija:

Neskončno sem hvaležen svetovno znanemu holističnemu zdravniku Maxu Gersonu - za katerega je Nobelov nagrajenec, Albert Scweitzer, dr. med., dejal, da je bil eden izmed največjih genijev v zgodovini medicine -, da sem z njegovo briljantno terapijo lahko ozdravil raka v zadnjem, četrtem stadiju.

Ko mi klasična medicina ni več zmogla pomagati, sem "poizkusno" začel izvajati Gersonovo terapijo. Nad takojšnjim zdravstvenim izboljšanjem sem bil tako navdušen, da sem se prijavil na Gersonovo kliniko na madžarskem, kajti zdravljenje sem želel nadaljevati pod nadzorom izkušenih Gersonovih zdravnikov. Poslal sem jim v angleščino prevedene izvide ...

Čez nekaj dni sem od njihovega zdravniškega konzilija prejel odgovor, da je moje zdravstveno stanje tako slabo, da me ne upajo sprejeti, kajti že sama pot bi bila za mene lahko usodna.

Nisem se vdal in nadaljeval z delnim izvajanjem Gersnove terapije.

Čez približno pol leta se je moje zdravstveno stanje tako izboljšalo, da sem bil na podlagi nove zdravniške dokumentacije sprejet na zdravljenje na "Hungarian Gerson Health Centre".

Več kot 10 let sem popolnoma zdrav in se še kako zavedam milosti, da z ženo Mojco - ki mi je bila v času terapije v neprecenljivo pomoč - lahko razvajava najine vnučke ...

Ker sem bil v času zdravljenja deležen veliko brezpogojne pomoči, od ozdravitve dalje svojo hvaleženost izražam tako, da na osnovi svojih (pre)izkušenj pomagam vsem, ki se želijo zdraviti s pomočjo Gersonove metode.

Pri tem ne "gledam na uro". Zavedam se namreč, da je zdravljenje z Gersonovo terapijo zelo kompleksno in se celostno zdravljenje (um in telo) ne zgodi čez noč.

Velikokrat je potrebno dobesedno iti skozi "šivankino uho", kajti pri samem procesu ozdravitve je nujna sprememba prepričanj, zavzetih stališč, navad, zakoreninjenih (podzavestnih) vzorcev, ...

Prosim, preden me kontaktirate, da najprej preberete knjižno uspešnico Zdravljenje z Gersonovo metodo. Čeprav je knjiga že dolgo razprodana, je v knjižnicah še vedno na voljo za izposojo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izkustvena pomoč pri izvajanju Gersonove terapije, Brane Gogala”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja