Ljubeča usmeritev na področju odnosov, zdravja in plesa, Tina Pšag

Kaj lahko ponudim?

Vse kar znam. Svojo modrost.
Vse kar znam na področju kot so:
Odnosi, zdravje, odnos do sebe in spoštovanje ženske cikličnosti.

Skozi pogovor začutim, kaj oseba tisti trenutek potrebuje.

Kategorija:

Moje ime je Tina. Že v imenu imam napisano Ti! Na. Izvoli. Dajem ti. In tako živim že celo življenje. Glede na to, da sem pred časom prek HD izračuna dobila potrditev, da sem HD projektor 6/2, sem končno z olajšanjem razumela in sprejela, kdo v resnici sem. In še vedno se učim. Vsak dan. Sem altruist in potrebujem veliko časa zase, ker bi drugače rada skozi dvigovanje zavesti ljudi po-lepšala ta svet. Naravno mi je, da povečam vse, česar se dotaknem. To mi gre odlično pri drugih, zato so ljudje od nekdaj prihajali k meni po nasvete. Prišli so na zaupne pogovore. Povedali so mi stvari, ki jih niso upali zaupati nikomur. Jaz pa sem jim svetovala. Veselila sem se njihovega napredka. Vračali so se. To sem nadgradila tudi s kanaliziranjem na daljavo. Tako sem uživala, da nisem razmišljala o denarju. Vedno sem si želela delati za dobrovoljni prispevek. Zame je bilo to, kar sem dala, neprecenjivo. In vedno se mi je povrnilo dobro, ko sem to najmanj pričakovala. Zato nudim pogovor, svoje odprto srce in um, brez obsodb. Vsi gremo čez iste stvari, le ne ob istem času. Lahko si pomagamo. Sama sem se prvih 30 let svojega življenja učila na velikih preizkušnjah, še posebej v odnosih, v drugem obdobju na zdravstvenih, kjer sem se samoozdravila vsakič, ko je bilo potrebno: zapestje (padec pri igranju tenisa), koleno (ko sem padla na strmini s kolesom), izguba menstruacije (ko nisem poslušala sebe in vodila intenzivno vadbo na prvi dan menstruacije). Vse to s svojim znanjem in intuicijo, zaupanjem vase, z naravo in prehrano. Naredila sem tudi mini knjigico z mojimi 25 hitrimi, zdravimi in njammi receptki. Nekaj receptkov še dodam.

Moja ljubezen od malih nog pa je tudi ples v paru. Bila sem vice državna prvakinja v desetih plesih in tudi druga v Blackpoolu. Plesala v oddaji “Zvezde plešejo” na RTV in koreografirala prvi poročni ples na POP TV (oddaja “Popolna poroka”). Danes poučujem pare na družabnih plesih, individualno, za poroke. Učim tudi skupine žensk, ki bi rade plesale in nimajo plesalca. Uživamo v čudovitih ritmih glasbe in plesa ter začutimo sebe še bolj. Sprostimo se in prižigamo hormon sreče.

Trenutno nimam svoje plesne dvorane, zato lahko brezplačno ponudim le ljubečo usmeritev. Osebni pogovor ali kanaliziranje.

Enkrat sem nekje prebrala in si zapisala: “Vse kar daš, se ti sedemkrat povrne”. S tem lahko zgradimo Raj na zemlji. Sama gradim okoli sebe svoj NajRaj že dolgo. Iz srca sem hvaležna vsem, ki toliko prispevate in še vedno čutite. Hvala vam. ❤️ Tina.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ljubeča usmeritev na področju odnosov, zdravja in plesa, Tina Pšag”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja