PR Marketing, unikatna kreativnost pisanja glasbenih uspešnic, skrivnosti petja in nastopanja ter kako razprodati koncert in preživeti v medijskem svetu, Andreja in Werner

Ker delujeta skupaj skoraj 30 let kot eno srce, je tudi v okviru projekta A❤️² enako.

Andreja, strokovnjakinja za odnose z javnostmi (PR), že dolga leta deluje na področjih marketinga, odnosov z javnostmi in organizacije koncertov. Vse te izkušnje so izjemno dragocene, zato verjame, da bo vsak njen nasvet dobrodošel vsakomur, ki ima vprašanje iz tega področja.

In nenazadnje Werner, pevec, avtor, organizator in ambasador, ki je eden najuspešnejših pevcev v Sloveniji, z več kot 30-letno glasbeno kariero, z več kot 20 let razprodanimi koncerti in z izdanimi več kot 20-imi albumi, je zagotovo pravi naslov za nasvete v medijskem svetu. Poleg tega je razvil svojo edinstveno kreativno zgodbo skozi portal www.izprveroke.com, kjer se, poleg podjetniškega kotička, nahaja še veliko zanimivih rubrik.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PR Marketing, unikatna kreativnost pisanja glasbenih uspešnic, skrivnosti petja in nastopanja ter kako razprodati koncert in preživeti v medijskem svetu, Andreja in Werner”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja