Prilagoditve vozil in objektov za mobilnost in dostopnost invalidov, izboljšanje vozil za dostave in prevoze, marketinško svetovanje, AMK Servis d.o.o., Pija Krmavnar

Moje ime je Pija Krmavnar in z veseljem zastopam družinsko podjetje AMK Servis d.o.o. kot pomočnica direktorja. Naše poslanstvo temelji na osebnem pristopu in inovativnih rešitvah, ki izboljšujejo življenja ljudi na področju mobilnosti in dostopnosti.

Specializirani smo za predelave osebnih vozil za invalide, opremljanje objektov s klančinami, ki omogočajo enostavnejši dostop osebam na invalidskih vozičkih, ter za optimizacijo dostav z montažo hidravličnih dvigal in kakovostnih nadgradenj na dostavna vozila. To uporabnikom prihrani marsikatero poškodbo in, seveda, čas.

V okviru gibanja A❤️² ponujamo 1 uro brezpogojnega svetovanja mesečno za vse navedene storitve. Ker imam sama še bogate izkušnje na področju marketinga, zlasti digitalnega marketinga, zasnove e-mail kampanj in projektnega vodenja, povezanega z marketingom, z veseljem delim to strokovno znanje z vami.

Za svetovanje me lahko kontaktirate preko e-maila ali LinkedIn sporočila: https://www.linkedin.com/in/pija-krmavnar/ ali spodnjega gumba.

Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prilagoditve vozil in objektov za mobilnost in dostopnost invalidov, izboljšanje vozil za dostave in prevoze, marketinško svetovanje, AMK Servis d.o.o., Pija Krmavnar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja