Svetovanje na področju vlaganja v plemenite kovine, Peter Slapšak

V okviru Aktivnega srca nudim svetovanje na področju vlaganja v plemenite kovine, na katerem sem se specializiral. Verjamem, da skrb za finančno stabilnost v veliki meri vpliva na doseganje splošnega življenjskega ravnovesja, zato lahko na tem področju pomagam posameznikom poskrbeti za njihovo finančno varnost.

Kategorija:

Moje ime je Peter Slapšak, in moj življenjski cilj je doseganje ravnovesja na vseh področjih življenja. Verjamem, da je ključ do izpolnjenega in srečnega življenja v ravnotežju med zdravjem, družino, kariero, financami ter časom zase in to želim pokazati tudi drugim. Prepričan sem, da za vsako težavo obstaja pot do rešitve, vendar se moramo vprašati, ali smo jo pripravljeni poiskati ter v to vložiti dovolj truda in poguma. Moje vsakdanje vodilo je: "Kdor hoče, najde pot; kdor noče, najde izgovor."

Z področjem financ se ukvarjam že več kot 20 let, kar mi daje obsežno znanje in izkušnje, ki jih z veseljem delim z drugimi. Organiziram in izvajam številna izobraževanja, ki temeljijo na praktičnih izkušnjah, saj želim, da moji nasveti temeljijo na resničnih in preverjenih metodah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetovanje na področju vlaganja v plemenite kovine, Peter Slapšak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja